therenamer.com (FORUM CLOSED, CONTACT ME IF YOU HAVE QUESTIONS)

Awesome Simple Best TV Show Renamer .....with Episode Titles!
It is currently Wed Mar 20, 2019 5:46 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 8:28 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 17, 2010 9:34 pm
Posts: 5
Hi

Just want to start by saying The Renamer is great, saves me heaps of time messing around renaming and moving files.

I have a question about the moving of files part though, I have set it up so I can just use the paw to rename and move all my new files, but it's moving them to a network share which takes a while. It seems that the UI is blocked whilst this process is occurring, and windows detects that the window is 'not responding' and then sometimes I get a message popping up saying that a script in this movie is running slow and do I want to stop it. If I select no and carry on waiting it seems to carry on and eventually finishes.

Is there any settings I can tweak to maybe get it to do the file transfers in the background?

Also it would be cool in a future version if you could add some sort of indication that it's actually doing something and not locked up, maybe some progress bars for total files copied and how far each file is along being copied? Also the ability to cancel the move process would be good.

Thanks

Matt


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 9:07 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
ok. I'll take a closer look and see.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 6:28 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
Please take note of what files were processing when this happens.
Best to test the same scenario to see if it's fixed.

I think i've fixed it. just need to test more before releasing.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 6:32 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Nov 17, 2010 9:34 pm
Posts: 5
Hi Alfred

Cool! Thanks for taking a look and responding so quickly. If you want me to try out the new version to see if it fixes my issue before you release it I'd be more than willing.

Let me know.

Matt


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 7:17 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
The fix required rearranging some steps in the move commands.
So far so good, but need to test more.... there's soooo much settings... so many different possibilities... :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 21, 2010 4:22 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
DJMatty, sent u a PM for the fix.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY