therenamer.com (FORUM CLOSED, CONTACT ME IF YOU HAVE QUESTIONS)

Awesome Simple Best TV Show Renamer .....with Episode Titles!
It is currently Sat Dec 15, 2018 9:02 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Delete samples
PostPosted: Mon Dec 20, 2010 11:20 am 
Offline

Joined: Wed Sep 15, 2010 7:49 pm
Posts: 24
Hi

When using theRenamer in Movie-mode, I would really like having the option of deleting sample-files. Right now, I can choose whether to delete nfo-files subs etc. but samples are always renamed and moved with the main movie. Is there an option I'm not aware of, or could this be included?

FFY


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Mon Dec 20, 2010 10:59 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
Under Global Settings (First page bottom left).
It's in global because all the settings inside affects both TV and Movie mode.

In Global Settings> Sample Folder/Files.
You can choose to Rename, Delete or Ignore.

Sample Files are recognized by when their Folder name has the word Sample, or filename contains the word Sample.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 10:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Feb 15, 2010 1:17 am
Posts: 36
Location: Rochester, NY
Alfred:
It seems like in 7.47, that this feature is not working/broke - at least in TV mode. I have it set to delete sample files, under global settings, however, it renames them instead with (sample) in the file name. Let me know what info you need from me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Wed Dec 22, 2010 2:20 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
Oh yes, it's broken. Will fix this.
Thanks for reporting


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Fri Dec 24, 2010 5:11 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 15, 2010 7:49 pm
Posts: 24
Thanks for pointing me in the right direction - I should have known you already had implemented that feature.
I can confirm that it is broken for both movie and tvshow right now.

FFY


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Sun Dec 26, 2010 1:15 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
It's fixed, pls wait for next build.

Usage:
When a filename contains the word 'sample' in it, it will set to the Rename/Delete/Ignore action.
OR
When the parent Folder has the 'sample', ALL files inside will be set to the Rename/Delete/Ignore action (even when the files inside does not contain the word 'sample').


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 2:09 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Feb 22, 2009 5:14 pm
Posts: 1533
Location: Matrix World
Fixed at 7.48


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Delete samples
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 4:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Feb 15, 2010 1:17 am
Posts: 36
Location: Rochester, NY
alfred wrote:
Fixed at 7.48


Verified fixed and working great in 7.48! Thanks Alfred!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY